Lieverbewustzijn online

Zooming mind-&Heartfulness

Tijdens de lock down ben ik de meditaties online gaan geven. En dat sloeg aan. Voor sommigen is het zelfs aantrekkelijker dan live, om verschillende redenen. Ik heb in ieder geval besloten ermee door te gaan en hou daarbij dezelfde uitgangspunten aan als bij de open inloopgroepen op de Buurtboerderij en in Buurtkamer Corantijn.

  • Laagdrempelig, iedereen is welkom deel te nemen, met of zonder meditatie ervaring.
  • Je kan meedoen, wanneer je wilt. Je hoeft je niet aan of af te melden.
  • Ik leid de bijeenkomst in met een tekst, informatief filmpje, mantra of gedicht. Vervolgens begeleid ik een mind-&heartful meditatie van ongeveer 30 minuten, waarna, voor wie dat wil, er gelegenheid is te delen wat je hebt opgemerkt tijdens de meditatie of wat anderzins op je hart ligt; een oefening in mindful luisteren en spreken.
  • Ik sluit af met een inspirerende tekst.

Ik werk met het programma Zoom. Als je je via info@lieverbewustzijn.nl aanmeldt krijg je iedere week een mail met de link, waarmee je toegang krijgt tot de online omgeving.

Zooming mind&heartfulness is iedere dinsdag van 10:00-11:15 uur.

Voor de kosten kijk op de pagina prijzen.

Zooming individuele coaching

Naar aanleiding van mijn online coach lessen bij Betty schrijf ik deze review. Betty is een zeer liefdevolle, invoelende vrouw. Zij luistert goed naar je en komt vaak met meerdere oplossingen voor situaties waar je zelf moeite mee hebt. Ze geeft boekentips, meditaties, stembevrijding en je kunt ook online/live deelnemen aan haar mind- en heartfulness groepsbijeenkomsten. Ik vind Betty een bijzonder mens om mee van gedachten te wisselen en te leren over spiritualiteit. Aanrader!
DM

Ook coaching en zelfs Stembevrijding kan online. Het grote voordeel is natuurlijk dat je in je eigen vertrouwde omgeving kan blijven. De ervaring leert dat het goed werkt. Er is daadwerkelijk contact, ook gevoelsmatig. En je kan het natuurlijk van overal waar je maar bent, doen.

Zooming de mindfulness- of de zelfcompassie training

De covidtijd heeft mij iets goeds gebracht: online coaching door Betty. Na overleg werd het een individuele compassietraining. Daardoor geen interactie met andere cursisten, maar wel het voordeel van het ontbreken van reistijd Utrecht – Amsterdam én cursus op tijdstippen die mij goed uitkwamen. Betty is daar heel flexibel in. De cursus zit goed in elkaar met een zeer duidelijk boek, herkenbare opbouw van elke ‘les’, fijne werkbladen om je huiswerk mee te maken en ingesproken oefeningen door Betty waarmee het persoonlijk en vertrouwd klinkt. De sessies zijn goed opgebouwd met uitleg van de theorie, oefeningen, terugkoppeling van het huiswerk en dat alles met veel persoonlijke aandacht. Een aanrader!
Marike

Ook deze acht-weekse trainingen zijn online te doen, zowel individueel als in een groep(je).
Kijk voor meer inhoudelijke informatie onder aanbod.
En bij vragen kan je gebruik maken van het contactformulier of rechtstreeks mailen naar info@lieverbewustzijn.nl