Mind- en heartful vakantie week

 

Van zaterdag 29 juli t/m zondag 6 augustus organiseer ik een vakantie week met meditatie en mindful zelfonderzoek naar de vraag : wat fluistert mijn ziel ?
Als ik zo kijk en luister naar mijn ervaringen als coach en  trainer het afgelopen jaar, dan heb ik de volgende vraag het vaakst gehoord : wat wil ik nou eigenlijk ?
Als we die vraag proberen te beantwoorden met ons hoofd, komen we vaak niet zoveel verder.
Pas als we gaan luisteren naar ons hart en onze ziel, kunnen we tot bevredigende antwoorden komen.
In de drukte van ons leven, in de veelheid van prikkels die op ons afkomen is de zachte stem van ons hart soms niet meer te onderscheiden.
In deze week gaan we ons erop toeleggen omstandigheden te creëren waaronder we dat wél kunnen.
’s Ochtend gezellig samen ontbijten, gevolgd door een stiltewandeling en meditatie. De meditaties zullen een combinatie zijn van mindfulness en compassie meditaties. We sluiten af met een korte ronde waarin eenieder de gelegenheid heeft om zich te uiten onder het motto : wat heb je op je hart en kunnen we helpen ?
Ook wat praktische zaken kunnen dan aan bod komen betreffende de invulling van de rest van de dag : wie luncht en dineert er mee, wie kookt en wie doet boodschappen ?
Vervolgens ie iedereen vrij om de middag zo door te brengen als gewenst. In en om het mooie Harich, waar we verblijven zijn tal van mogelijkheden om je te vermaken in vakantiesfeer. En natuurlijk wordt het práchtig weer. Maar je kan ook lekker thuis blijven in de heerlijke tuin of de gezellige groepsruimte. Het zal een week zijn van mogen, moeten doen we niet aan.
’s Avonds gaan we ons bezighouden met meditatieve exploratie aan de hand van vragen die uitnodigen tot reflectie. Dit kan in kleine groepjes, in tweetallen of in de hele groep. Dat hangt af van het aantal deelnemers. Op de uiteindelijke invulling ben ik nog aan het broeden.
Om het allemaal zo ontspannen mogelijk te laten zijn heb ik bedacht dat zaterdag 29 juli en zondag 30 juli dagen zijn dat deelnemers kunnen aankomen. Er is dan nog geen programma. Dat begint op maandag 31 juli en loopt t/m vrijdag 4 augustus. Zaterdag 5 of zondag 6 augustus nemen we afscheid. De kosten per nacht voor logies in twee/drie persoons kamers zijn € 20,- .
Als je elders slaapt ( bv op de nabijgelegen camping ) maar wel overdag meedoet betaal je
€ 10,-  p/d.De kosten voor het programma zijn € 125,-. Het programma is alleen in haar geheel te volgen.

Deze week vindt plaats op de sfeervolle locatie van Hannah van der Wouw, mijn vriendin en collega met wie ik al een aantal jaren samen werk.

aanmelden kan via info@lieverbewustzijn.nl of door te bellen met 06-13236205
Ook voor eventuele vragen.