Stembevrijding


Wat bedoelen we met “ Stembevrijding “

Door middel van onze stem bevrijden we ( delen van ) onszelf, die we om wat voor reden dan ook, onderdrukken, vast hebben gezet, die verkrampt zijn.
Dit bevrijden doen we door met onze aandacht naar ons lichaam te gaan. Niet voor niets, want het lichaam liegt niet! We merken op waar we iets voelen. Dan geven we klank en laten op die klank mee stromen wat er maar is. In plaats van af te knijpen, geven we juist ruimte !
Zo gaan we op zoek naar onze eigen natuurlijke stem. Hiermee kunnen we contact maken met dat wat er in ons leeft op een hele directe manier. We omzeilen als het ware al de constructies die onze persoonlijkheid heeft bedacht om maar niet te hoeven voelen. Dat niet meer voelen heeft ons als kind geholpen, maar dient ons als volwassenen niet meer ! In tegendeel; het niet meer voelen creëert allerlei nadelige effecten in ons lichaam en geest.
We gebruiken de stem als middel om contact te maken naar binnen en naar buiten!
Doordat we ‘stem‘ geven aan wat er innerlijk bij ons leeft, communiceren we naar buiten toe, naar onze medemens! En dat contact is nodig, want we moeten het in dit leven wel zélf doen, maar niet alleen.

Profiel van Stembevrijder Betty Niesing :

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van psychische verstoringen en verslaving. En ik heb ze achter me weten te laten. In dat proces hebben mindfulness ( aandacht brengen bij mijn ervaring op fysiek, mentaal en emotioneel gebied in dit moment, zonder oordeel), zelfcompassie ( het vermogen om liefdevol met mijn eigen lijden om te gaan ) en Stembevrijding ( zie boven ) sleutelrollen gespeeld ! Op deze gebieden beschouw ik mezelf inmiddels als een ervaren, geïnspireerde en bevlogen coach/trainer.
Ik weet dat we als mensen ten diepste onschuldig zijn. Daar komen we vandaan.
Het leven biedt tal van gelegenheden om dat geheel en al uit het oog te verliezen en op te gaan in ons en andermans’ lijden. Maar we kunnen óók weer terug naar die oorspronkelijke staat.
Ik ondersteun je in het proces om weer in contact te komen met je eigen natuurlijke stem, die verbonden is met je onschuld.
Jij bent de deskundige op het gebied van jezelf. Samen gaan we op zoek naar je blokkades, belemmeringen en naar daar waar de ruimte, het evenwicht, de liefde en de kracht huizen !
En geloof me of niet, je Stem brengt je daar.
Ik bied je mijn levenservaring, warme hart, kennis, wijsheid, oprechtheid, vertrouwen en intuïtie.